image-icon

Conzu

Projekt për risjelljen e një formati të ri të një franchise në fushën e gastronomisë.

2019

Katania

Conzu është pika e parë e një zinxhiri gastronomik, i cili shërben ushqim tradicional siçilian në qendrën historike të Katanias.
Ambienti i ri i përbërë nga dy kate, ka një lartësi të dyfishtë që lidh zonën e ekspozitorit/banakut me atë të akomodimit/tavolinave, duke krijuar një ambient kompakt, dhe plot gjallëri, falë pllakave majolike siçiliane me ngjyra të ndezura, që shtojnë edhe më tepër dëshirën për të hyrë brenda.

image-icon

Conzu

Projekt për risjelljen e një formati të ri të një franchise në fushën e gastronomisë.

2019

Katania

Conzu është pika e parë e një zinxhiri gastronomik, i cili shërben ushqim tradicional siçilian në qendrën historike të Katanias.
Ambienti i ri i përbërë nga dy kate, ka një lartësi të dyfishtë që lidh zonën e ekspozitorit/banakut me atë të akomodimit/tavolinave, duke krijuar një ambient kompakt, dhe plot gjallëri, falë pllakave majolike siçiliane me ngjyra të ndezura, që shtojnë edhe më tepër dëshirën për të hyrë brenda.

© lineat all rights reserved

P.IVA 05492030878

© lineat all rights reserved

P.IVA 05492030878