THE PLAN AWARD 2019

FITUES në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2019, kategoria VILA

2019

THE PLAN

Shtëpia me pamje nga deti, The Plan, Shtojca Nr.111 Dhjetor ’18 – Janar ’19, f.33

2018 – 2019

THE PLAN

Një pavijon për Porsche, dizajn dhe ekspozitë për makina, Padova, Itali, The Plan Nr.111 Dhjetor ’18 – Janar ’19, fq.53-57

2019

THE PLAN AWARD 2018

FITUES në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 kategorina SHTËPI

2018

A PAVILLION FOR PORSCHE 2018

FITUES të konkursit të organizuar nga revista THE PLAN dhe nga Porsche Italia për realizimin e një pavijoni ekspozitë

2018

THE PLAN AWARD 2018

Finalistë në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 kategoria SHTËPI

2018

THE PLAN AWARD 2018

Finalistë në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 Kategoria e PROJEKTEVE SPECIALE

2018

YOUNG ITALIAN ARCHITECTS 2018

Finalistë në konkursin ndërkombëtar YOUNG ITALIAN ARCHITECTS

2018

I love Sicilia

Botimi i një artikulli në revistën “I love Sicilia”

2017

THE PLAN AWARD 2018

Shtëpia me pamje nga deti, The Plan, Shtojca Nr.111 Dhjetor ’18 – Janar ’19, f.33

2018

THE PLAN AWARD 2018

Një pavijon për Porsche, dizajn dhe ekspozitë për makina, Padova, Itali, The Plan Nr.111 Dhjetor ’18 – Janar ’19, fq.53-57

2018

THE PLAN AWARD 2018

FITUES në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 kategorina SHTËPI

2018

A PAVILLION FOR PORSCHE 2018

FITUES të konkursit të organizuar nga revista THE PLAN dhe nga Porsche Italia për realizimin e një pavijoni ekspozitë

2018

THE PLAN AWARD 2018

Finalistë në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 kategoria SHTËPI

2018

THE PLAN AWARD 2018

Finalistë në Konkursin Ndërkombëtar THE PLAN AWARD 2018 Kategoria e PROJEKTEVE SPECIALE

2018

YOUNG ITALIAN ARCHITECTS 2018

Finalistë në konkursin ndërkombëtar YOUNG ITALIAN ARCHITECTS 2018

2018

I love Sicilia

Botimi i një artikulli në revistën “I love Sicilia”

2017