villa Nicoletta

Dizajn gjithëpërfshirës i një vile monofamiljare në kodër.

2017

Acicastello _ CT

Objekti ndodhet në kodrat e Acicastellos, në provincën e Katanias, një zonë e privilegjuar dhe tepër e lakmuar. Në veri Etna madhështore, ndërsa në jug pamje mahnitëse të bregdetit të Jonit, një peizazh që sigurisht do të frymëzonte çdo arkitekt.
Rezidenca monofamiljare e përbërë nga dy trupa të mëvetësishëm, është e punuar me gur artificial, betonarme, duke e lënë të ekspozuar siç ishin dhe muret e dikurshme. Po ashtu, për të qenë në harmoni me shtëpitë përreth, është realizuar një çati me dy pjerrësi. Dy trupat, të pozicionuar në një bosht këndor kanë një komunikim të përsosur. Këto të fundit lidhen me anë të një ndarjeje transparente, e cila gati-gati kërkon të zhduket për të mos ndërhyrxë në format e pastra të betonit.

villa Nicoletta

Dizajn gjithëpërfshirës i një vile monofamiljare në kodër.

2017

Acicastello _ CT

Objekti ndodhet në kodrat e Acicastellos, në provincën e Katanias, një zonë e privilegjuar dhe tepër e lakmuar. Në veri Etna madhështore, ndërsa në jug pamje mahnitëse të bregdetit të Jonit, një peizazh që sigurisht do të frymëzonte çdo arkitekt.
Rezidenca monofamiljare e përbërë nga dy trupa të mëvetësishëm, është e punuar me gur artificial, betonarme, duke e lënë të ekspozuar siç ishin dhe muret e dikurshme. Po ashtu, për të qenë në harmoni me shtëpitë përreth, është realizuar një çati me dy pjerrësi. Dy trupat, të pozicionuar në një bosht këndor kanë një komunikim të përsosur. Këto të fundit lidhen me anë të një ndarjeje transparente, e cila gati-gati kërkon të zhduket për të mos ndërhyrxë në format e pastra të betonit.

© lineat all rights reserved

P.IVA 05492030878

© lineat all rights reserved

P.IVA 05492030878